Over TRAJECT Bewindvoering

Traject Bewindvoering richt zich met haar dienstverlening voornamelijk op de inwoners van Rotterdam Rijnmond en (in overleg) de Drechtsteden. Indien u twijfelt of uw woonplaats in ons werkgebied valt, neem dan contact met ons op.

Wij bieden individuele en persoonlijke ondersteuning, daarnaast leveren we maatwerk en gaan we op basis van uw situatie op zoek naar passende oplossingen. We zijn laagdrempelig en bouwen op een jarenlange ervaring.
Kwaliteit, korte lijnen, betrokkenheid en persoonlijk contact, zijn kernwaarden die ervoor zorgen dat u bij ons kunt rekenen op een uitstekende dienstverlening gedurende het hele traject.

Uw privacy vinden wij zeer belangrijk. Wij gaan vertrouwelijk om met uw persoonlijke gegevens. We zijn aangemeld bij de autoriteit persoonsgegevens.

Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

Privacyverklaring TRAJECT Bewindvoering   (klik op de link)

Daarnaast zijn wij aangesloten bij de Branchevereniging voor Professionele Bewindvoerders en Inkomensbeheerders (BPBI).

Zelfredzaamheid

Zelfredzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel, hier streven we graag naar binnen onze aanpak. We werken daarom veelal samen met cliënt begeleiders en plaatsen indien mogelijk graag een ‘buddy’ naast u in het beschermingsbewind of een curatele traject. We zorgen er op die manier voor dat u uw zelfredzaamheid kunt vergroten, waardoor de kans op een effectief traject enorm toeneemt.

Wilt u meer weten over het buddy traject? Lees hier verder