Financieel Spreekuur voor Verwijzers

Bent u hulpverlener, begeleider of werkt u op een andere manier met cliënten en merkt u dat zij financieel in de problemen komen? Wellicht hebben zij schulden of begrijpen ze niet goed wat er van hen verwacht wordt op financieel of administratief gebied.

Het is van belang deze problematiek zo snel mogelijk aan te pakken. De problemen zullen zich anders alleen maar verder opstapelen. 

Cliënten kunnen te maken hebben met psychische klachten, maar ook ouderdom zorgt er geregeld voor dat mensen niet langer in staat zijn zelf hun financiën te beheren. Zij kunnen enorm gebaat zijn bij financiële ondersteuning.

TRAJECT Bewindvoering biedt u kosteloos het financiële spreekuur aan. Dit spreekuur kunt u en uw cliënt gebruiken om tot juiste informatie te komen. Het zal u na dit spreekuur duidelijk zijn welke vervolgstappen u zou kunnen nemen.

Spreekuur op locatie

Maak gebruik van ons financieel spreekuur op locatie, waarmee we u graag de mogelijkheid bieden om meerdere cliënten tegelijk te spreken. Naast financiële tips en adviezen, kunnen we onder andere meer vertellen over de juiste omgang met schulden.

Aan de hand van de wens, de noodzaak en de persoonlijke situatie kunnen we indien gewenst direct een intakegesprek inplannen.

Wij leveren graag maatwerk, dus neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.